Venda de cartutxos i tòners

La venda de cartutxos i tòners es la nostra especialitat. Disposem dels cartutxos originals, compatibles i reciclats per pràcticament totes les marques del mercat.

Treballem en més de 1000 referències en catàleg entre cartutxos, tòners i cintes d’impressió. A més, també disposem de tinta recarregable per impressores amb sistema de tanc.

A la nostra botiga podeu trobar al moment les referències en cartutxos i tòners de més rotació amb les seves opcions originals i compatibles. I si la vostra impressora utilitza consumibles de baixa rotació o difícils de trobar, treballem per tenir-lo en 24h a la botiga perquè les vostres impressions no s’aturin! També disposem de tot tipus de paper per imprimir i altres consumibles informàtics.

El nostre compromís amb el reciclatge i el medi ambient és un dels nostres valors més importants, per això us comprem els cartutxos amb capçal integrat que puguin ser reciclats, i així incentivar a la reutilització dels residus plàstics del cartutx. Tanmateix, els cartutxos que no siguin reciclables també els podeu dur al punt de recollida que disposem per a que puguin ser processats de forma segura com a residu.

Novetat!

Si ho desitges, et portem la teva comanda a domicili respectant totes les mesures de seguretat i higiene anti-COVID19.

Fes-nos la teva comanda per telèfon, correu electrònic o WhatsApp!