Reparació d’ordinadors i impressores

A Cartutxos x Impressora t’oferim servei de reparació d’ordinadors i impressores.

La majoria de les vegades, les avaries que pateixen les impressores tenen solució senzilla, però sobretot en l’entorn domèstic es tendeix a llençar-les i comprar-ne una de nova. Tot això sense pensar que per molt pocs diners podem reparar-la i estalviar-nos haver de configurar el nostre ordinador de nou, i de retruc haver de comprar cartutxos de referència nova, que són més cars en general. A més, reparant el dispositiu evitem generar els residus que comportaría llençar la impressora. A Cartutxos x Impressora disposem de servei tècnic propi que diagnosticarà i repararà la vostra impressora a preus molt competitius.

El nostre servei tècnic també està especialitzat en informàtica, i això ens permet oferir reparació de software i hardware en ordinadors de sobretaula, portàtils, configuració de nous dispositius en local i en xarxa, desinfecció de virus, optimització del rendiment, etc.

A més, per la teva comoditat, oferim servei tècnic a domicili. El nostre servei tècnic avaluarà l’avaria i si no es pot reparar en el mateix moment de l’assistència us oferirà la recollida, pressupost i entrega en la reparació del dispositiu avariat.