Estampació personalitzada

A Cartutxos x Impressora ens apassiona la personalització, i fent nexe amb l’activitat de venda de tinta, també oferim servei de serigrafia i estampació.

El nostre servei d’estampació permet oferir la personalització de samarretes, dessuadores, polos, gorres, mascaretes i moltes més peces de roba. Treballem amb roba de cotó 100% i altres peces de qualitat superior, garantint que el producte compleix amb les expectatives del client.

També oferim servei de serigrafia per personalitzar munt d’objectes com tasses, ampolles esportives, entre altres objectes. Ens centrem en la qualitat de la personalització, garantint la seva durabilitat.

Consulteu el nostre mostrari a la botiga per veure les possibilitats de personalització que oferim.

A la nostra botiga també trobareu marxandatge de la festa major de Vilafranca del Penedès, il·lustrada pel @eldibuixantdelpenedes. Samarretes, bosses, tasses i moltes més coses amb la temàtica de la més típica.

No perdeu l’oportunitat de ser els més originals i disfruteu de totes les possibilitats de personalització que us oferim! El vostre dia a dia, a la vostra manera!

Novetat!

Si ho desitges, et portem la teva comanda a domicili respectant totes les mesures de seguretat i higiene anti-COVID19.

Fes-nos la teva comanda per telèfon, correu electrònic o WhatsApp!