Qui som

El servei postvenda i la qualitat dels nostres productes és el nostre valor diferencial

 

Em dic Montse Rafecas. El 2010 vaig decidir obrir un petit negoci de consumibles informàtics al centre de Vilafranca del Penedès per tal d’oferir de forma presencial el millor producte al millor preu a particulars i empreses. Sempre he intentat que el servei postvenda sigui el nostre valor diferencial, així com oferir productes reciclats de bona qualitat a bon preu, amb el valor afegit que tenen també en la cura del medi ambient. El 2011 es va incorporar a l’equip la meva germana, l’Eva. Ja fa més de 10 anys que hi som i seguim amb més il·lusió que el primer dia!

Entre la gamma de productes que oferim a la nostra botiga hi podeu trobar cartutxos i tòners originals i compatibles, papereria per impressió, impressores, consumibles informàtics com memòries externes, mouse i teclats, entre altres. Us assessorem en com aconseguir un major estalvi en les vostres impressions amb els nostres consumibles, o com cuidar la vostra impressora perquè sempre estigui a punt i conservi la seva qualitat d’impressió.

Ens podeu trobar a la Rambla de Sant Francesc 9, a Vilafranca del Penedès. Estarem encantades d’atendre-us i de resoldre tots els dubtes que tingueu en printing!